Je bent hier:

Iddink group

Iddink Group faciliteert gepersonaliseerd leren in het voortgezet onderwijs en Iddink is dé leverancier voor schoolboeken en digitaal lesmateriaal. Jaarlijks leveren wij 6 miljoen boeken uit. In ons hoogseizoen verlaten per dag wel 15.000 pakketten ons magazijn op weg naar leerlingen in het hele land. Daarnaast zijn er zo’n 2,2 miljoen boeken in bruikleen. Kortom een hele logistieke operatie – en daar zijn we juist heel goed in. Al jaren scoren wij het beste uitlevercompleetheidspercentage in de branche van maar liefst 99%. Ook zijn we trots dat onze klanten onze klantenservice waarderen met ruim een 8. Graag staan we ook voor u klaar!

VanDijk

Je kent ons nog wel. De kans is groot dat wij er voor hebben gezorgd dat je je schoolboeken kreeg. Ontzorgen van het onderwijs en een leven lang leren leuker en beter maken zitten diep in ons DNA. Ruim 80 jaar zijn wij de grootste educatieve dienstverlener in Nederland. Elk jaar leveren we meer dan 12 miljoen studieboeken, 4 miljoen digitale licenties en verschillende studiematerialen aan leerlingen en studenten van het vo, mbo, hbo, wo.

Osingadejong

OsingadeJong is een educatieve dienstverlener voor scholen in het voortgezet onderwijs. Vanuit ons pand aan de rand van het IJsselmeer in het Friese Makkum kunnen wij voor uw school vrijwel alle werkzaamheden op het gebied van leermiddelfondsen verzorgen. Dat is ons werk en daar zijn we goed in, ook al past het niet echt in de Friese cultuur om dat van jezelf te zeggen. Maar als team zijn we gewoon trots op ons bedrijf!

Partners STERK Engels Foundations

Met STERK Engels gaan jouw leerlingen op een leuke manier zelfstandig aan de slag met de Engelse taal. Het is de enige methode waarin je lezen, uitspraak én tekstbegrip gepersonaliseerd kunt oefenen en het uitstroom niveau kunt meten op ERK-niveau. Leerlingen kunnen vanaf groep 5 voorlezen op individueel niveau en worden daarbij directonline gecoacht door middel van de unieke spraaktechnologie van de software. Het betreft een online methode bestaande uit interactieve werkboeken (Foundations 1 t/m 3) en de geavanceerde softwareprogramma’s Reading Assistant en FastForword.

STERK Engels Foundations

Heutink

Heutink wil iedereen die te maken heeft met primair onderwijs, voortgezet onderwijs, kinderopvang en zorg & welzijn en ontwikkeling van kinderen van 0-18 jaar adviseren, informeren en inspireren. Hiermee wil Heutink helpen het beste uit ieder kind te halen op het gebied van educatie en ontwikkeling.

de Rolf groep

Totaalleverancier voor kinderopvang en onderwijs.
Wij houden van leren, sterker nog: we zijn er vol van! Daarom helpen we professionals in het primair onderwijs en de kinderopvang om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen. Door mee te denken, mee te doen én door ál onze kennis over de ontwikkeling van kinderen te delen.