Je bent hier:

STERK Engels Po

Engels op maat

Met STERK Engels voor Po bied je jouw leerlingen Engels op persoonlijk niveau. Door middel van thematische lessen, ondergebracht in een handig platform met uitgebreid Learning Management Systeem (LMS) kun je snel lessen klaarzetten, controleren en feedback geven. Of je nu begint in de bovenbouw, middenbouw of zelfs in de onderbouw, met STERK kan het allemaal.

De innovatieve software met spraakherkenning die onderdeel is van STERK biedt bovendien gepersonaliseerde taken aan en geeft directe feedback waar nodig. Het niveau wordt bepaald door een slimme voortgangstoets en biedt direct toegang tot adaptieve modules met ingebouwde online coach die aanmoedigt en verbetert waar nodig. Op deze manier worden leerlingen betrokken en gemotiveerd.

STERK Engels PO

Zelfstandig werken en gezamenlijk leerplezier

De thematische lessen bieden mogelijkheid om zelfstandig te werken en daarnaast leuke, interactieve opdrachten om klassikaal in groepjes of tweetallen te doen. Speel bijvoorbeeld bingo met je klas om te oefenen met kloktijden, doe een spel om woorden te oefenen of laat de leerlingen een rollenspel doen.

De software biedt zowel ondersteuning voor leerlingen die moeite hebben met het leren en extra uitdaging voor leerlingen die daar behoefte aan hebben. Na de instaptoets staat voor elke leerling 1 of 2 niveau-adequate modules klaar: Fast Forword en als de leerling leesvaardig genoeg bevonden is, ook de module ClearFluency. De laatste is meestal beschikbaar vanaf groep 6.

De 12 wetenschappelijk onderbouwde modules van Fast ForWord zijn in game-vorm en volledig adaptief. Voor leerlingen met taal- en/of leerproblemen en of – vertraging zijn er bovendien speciale SEN-modules. Fast ForWord werkt spelenderwijs aan de basis van de Engelse taal van beginner tot aan gevorderde. Denk hierbij aan klankherkenning, klank-teken koppeling, woordenschat, grammaticale structuren en begrip.

ClearFluency biedt je leerlingen de gelegenheid om korte leesselecties (voor) te lezen, met audio-ondersteuning en feedback op hun uitspraak. Op deze manier bouwen leerlingen op natuurlijke wijze aan hun woordenschat, leesvaardigheid, uitspraak en tekstbegrip.

STERK Engels ERK schema

Wetenschappelijk verantwoord en wereldwijd getest

De unieke combinatie van Fast ForWord en ClearFluency is gebaseerd op ruim 30 jaar wetenschappelijk neuro linguïstisch onderzoek. Meer dan 300 onderzoek studies hebben de bewezen effectiviteit van deze software bevestigd. Het geheim zit in de unieke combinatie van het aanbieden van breintraining en alle aspecten van leesvaardigheid.

Wil je meer weten over de wetenschappelijke achtergrond? Klik dan op onze blogpagina of op www.scilearn.com/research