Je bent hier:

STERK Engels Fast ForWord

Methode onafhankelijk

De STERK Engels software is methode onafhankelijk en sterk in de aanpak bij ontwikkelingsachterstanden binnen het cognitief domein. Denk hierbij aan de leesvaardigheid, algemene taalvaardigheden en cognitieve vaardigheden. De software sluit daarnaast aan bij beheersingsgericht leren, de ontwikkeling van executieve functies en het systematisch monitoren en bijstellen. Hierdoor versterkt het niet alleen je Engelse methode maar zal de leervertraging bij je leerlingen al heel snel omgezet worden in enorme leerwinst.

Fast ForWord Reading Assistant Plus

Leesvaardigheid op ERK niveau

Door de digitale technologie en unieke online Engelse leestool die spraakherkenning gebruikt, word de leerling  ondersteund en gecorrigeerd terwijl deze  leest. Je mist als leerling geen enkel leermoment. Geen enkel ander software programma biedt een vergelijkbare ondersteuning. Met behulp van de online reading coach bouwen leerlingen op individueel niveau aan leesvaardigheid, taalbegrip en spreekvaardigheid.

Engels in- en uitstroomniveau

Het geavanceerde programma toetst door middel van RPI (reading progress indicator) het ERK-niveau, van beginnend tot ver gevorderd. STERK Engels geeft hierdoor vooraf en tussentijds een nog specifieker niveau aan binnen het ERK. Je kunt dus al vroegtijdig het uitstroomniveau bepalen en indien nodig de leerling gericht extra uitdaging en dus leervooruitgang bieden.

STERK Engels ERK schema