STERK Engels software

De STERK Engels software is methode onafhankelijk en sterk in de aanpak bij ontwikkelingsachterstanden binnen het cognitief domein. Denk hierbij aan de leesvaardigheid, algemene taalvaardigheden en cognitieve vaardigheden. De software sluit daarnaast aan bij beheersingsgericht leren, de ontwikkeling van executieve functies en het systematisch monitoren en bijstellen. Hierdoor versterkt het niet alleen je Engelse methode maar zal de leervertraging bij je leerlingen al heel snel omgezet worden in enorme leerwinst.

Leesvaardigheid op ERK niveau

Door de digitale technologie en unieke online Engelse leestool die spraakherkenning gebruikt, word de leerling  ondersteund en gecorrigeerd terwijl deze  leest. Je mist als leerling geen enkel leermoment. Geen enkel ander software programma biedt een vergelijkbare ondersteuning. Met behulp van de online reading coach bouwen leerlingen op individueel niveau aan leesvaardigheid, taalbegrip en spreekvaardigheid.

Engels in en uitstroomniveau

Het geavanceerde programma toetst door middel van RPI (reading progress indicator) het ERK-niveau, van beginnend tot ver gevorderd. STERK Engels geeft hierdoor vooraf en tussentijds een nog specifieker niveau aan binnen het ERK. Je kunt dus al vroegtijdig het uitstroomniveau bepalen en indien nodig de leerling gericht extra uitdaging en dus leervooruitgang bieden.

STERK Engels scholen:

  • SBO het Spectrum
  • Wartburg College
  • Linde College
  • Yuverta Amsterdam
  • Loket Zwijndrechtse Waard
  • De software programma’s zijn evidence based en wetenschappelijk onderbouwd met meer dan 20 jaar research. Wereldwijd zijn er meer dan 3 miljoen gebruikers verdeeld over 50 landen.
  • Het is een leermiddel met digitale spraakherkenning technologie, systematisch monitoren (ERK) en niveau bijstellen.
  • Beheersingsgericht leren.
  • Ontwikkeling van executieve functies.
Reading Assistant Fast ForWord
ERK Engels Mbo

Menukaart interventies funderend onderwijs

Kijk voor meer informatie op de website van de rijksoverheid voor de interventies. Deze kunt u inzetten met geld uit het Nationaal Programma Onderwijs. Lees hier hoe u deze interventie menukaart kunt gebruiken.

Per doelgebied A t/m F zijn er interventies die in internationaal onderzoek effectief zijn gebleken. In Nederland zijn ze kansrijk bij de aanpak van coronavertragingen in alle onderwijssoorten in het funderend onderwijs: (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs inclusief beroepsgericht onderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs en praktijkonderwijs.

Informatie opvragen?

Ben je nieuwsgierig geworden om met STERK Engels leervertraging om te zetten naar een enorme leerwinst? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je meer informatie.

Ja, ik ga ermee akkoord dat STERK Engels telefonisch of per mail contact met mij opneemt over deze methode Engels voor het vmbo. Lees hier meer over de privacyvoorwaarden.