Je bent hier:

STERK Engels proeflessen

Methode VMBO

Have a taste!
Benieuwd naar wat STERK Engels te bieden heeft? Wat je ook wil qua leerlijn, met STERK Engels is alles mogelijk.
Bekijk de (proef)les voor klas 2 VMBO. Je leerlingen gaan op laagdrempelige en aansprekende manier kijken, luisteren, lezen, praten en schrijven over het leven op de middelbare school.

De les bestaat uit circa 20 opgaven met een vaste opbouw van vaardigheden rondom het thema. Alle opgaven zijn vanuit de docentenomgeving eenvoudig te controleren en van feedback te voorzien.

Lesson Social media

Heb je een Instagram account, Snapchat, Facebook, YouTube of Twitter? De meeste mensen hebben minstens één van deze, sommige hebben er meer en er zijn zelfs mensen die meer dan 20 verschillende social media accounts hebben.

Methode Po

Want a piece of this?
Benieuwd naar wat STERK Engels Po te bieden heeft voor het primair onderwijs? Bekijk de proefles voor groep 7 (ook geschikt voor groep 8), waar je leerlingen op laagdrempelige en aansprekende manier kijken, luisteren, lezen, praten en schrijven over vakantie.
Elk thema bestaat uit 5 lessen. In elke les staat één vaardigheid centraal. Elke les bestaat uit circa 8 opgaven die op speelse wijze worden aangeboden. Alle opgaven zijn vanuit de docentenomgeving eenvoudig te controleren en van feedback te voorzien.

Lesson 1 Summer Camp
Laat je leerlingen kennis maken met wat je zoal doet wanneer je op ‘summer camp’ gaat. Bij de lees- en schrijflessen zijn er instructievideo’s met uitleg en tips over leesstrategieën, grammatica en schrijven.