STERK Engels uitproberen of meer informatie?

STERK Engels is de ideale blended learning methode waar de unieke online programma’s Reading Assistant en Fast Forword onderdeel van uitmaken. Wil je een presentatie van onze methode STERK Engels op locatie? Of toch liever een digitale presentatie? Beide zijn mogelijk! Plan nu je (online) afspraak in met een van onze onderwijsadviseurs.

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.


Start pilot

Je kunt onze STERK Engels producten uitproberen. Gedurende deze periode kun je, eventueel ook met je leerlingen, aan de slag met onze STERK Engels producten. Wij starten deze proefperiode voor je op en geven je een heldere uitleg. Daarnaast zijn er een aantal ondersteunende video’s beschikbaar om ervoor te zorgen dat je vlekkeloos aan het werkt kunt. Uiteraard staat onze helpdesk altijd voor jou en jou leerlingen paraat om eventuele problemen of onduidelijkheden tijdens de proefperiode snel te verhelpen. Aan het einde van de proefperiode evalueren we met elkaar de resultaten en stellen we vast of STERK Engels ook binnen jou school kan worden ingezet.

SPEEDLINK-Legatos-Stereo-Headset-PS4kopie

Graviant Publishers. Reseller voor de BeNeLux en Duitsland van Reading Assistant en Fast ForWord. De cloud oplossing voor een doorlopende ERK niveau leerlijn van basisschool tot eind voortgezet onderwijs , met wereldwijd al meer dan 3.000.000 gebruikers. Reading Assistant is een unieke Engelstalige leesvaardigheid software met directe feedback. Fast Forword is software voor een sterke cognitieve Engelse taalvaardigheid.

Reseller

Locatie:
Innovatieweg 3-06
7007CD Doetinchem

info@sterkengels.nl

telefoon: +31 314 345400

Openings tijden
Ma – Vrij 9.00 – 17.00
Zaterdag en Zondag gesloten

Algemene voorwaarden